Alla inlägg under maj 2013

Av Wictoria - 8 maj 2013 19:25

Jao ridning blev det idag men "bara" på shotten. Var riktigt trevligt :) Kort men effektivt pass med mycket trav och galopp :) Är riktigt kul att låna honom för hans galopp är så härlig ;) Det gick riktigt bra tycker Jag och han lyssnade fint men sen så är han väldigt lätt också :) Hann precis klart innan regnet började falla! Så det innebar att Jag inte hann med Maya :( Både hon och Jag avskyr regn :( så det var inte ens lönt att försöka eftersom det inte skulle bli något bra ändå :/ så nu blir det två dagars vila för henne då Jag imorgon ska till Sunny. Lite synd men Aja, vi kommer igen :)
Blev lite Mys i boxen innan hon fick på sig ett täcke och hon fick gå ut till de andra igen. Fina tjejen <3

Shotten på bild ;)

Det var de lilla för idag. Tack och på återseende! :)

Av Wictoria - 7 maj 2013 19:00

Ja idag var det full fart i stallet =) Först lite pyssel med mat och funderingar på vad som skulle hända idag =) Eftersom hästarna går ute nu så är det ingen mockning att tänka på, vilket är jätte skönt! Skönt för dem att gå ute med de trivs så mycket bättre då! =) 

 

Det bestämdes att Malin skulle hoppa Konvalj, det blev en bana som jag hittat tidigare. Den är faktiskt helt okey men det är några snäva svängar så det krävs styrförmåga ;) De skötte sig jätte bra och Konvalj var super duktig. Idag stack hon inte som hon brukar, träning ger resultat =)

 

Efter dem var det Mayas och min tur =) Dressyr och markbommar blev det idag. Jag började värma upp henne och hon tyckte det var kul att få arbeta lite =) Gick riktigt fint i form stundtals men än så länge så är det inte länge hon orkar gå så, krävs mer muskler på henne och mer träning från mitt håll ;) 

 

Maya <3

     

Jag vet att hon går lite högt men det jobbar vi på =) Tyckte hon skötte sig jätte bra idag =) Blir så stolt när det går så bra =)

 


  

Så småningom så började jag trava lite och det gick kanon det med! Hade nästan väntat mig att hon skulle sticka iväg som hon brukar men inte, hon tog det så lugnt och fint så =) Kunde tom njuta av ritten


  Det gick så himla bra och jag är så glad! =) 


  Bommarna var inget större problem heller. Hon brukar tycka att bommar är otäckt efter ett misstag vi gjorde på en träning där hon nästan gick omkull och jag föll av men då gick det så jäkla fort att jag knappt hann styra.. Idag gick det bättre och det ska vi fortsätta jobba på =) Tänkte fortsätta lite imorgon fast köra lite cavaletti och se hur det går. =)

Malin har filmat och tagit alla kort idag <3

Jag och min älskling <3

   

 Blev lite mys i stallet innan hon fick gå ut till de andra igen =)

 

Mat e gott =) Och i nya "hinken" går det lätt att äta =) Mys tjejen!

 

Det var det jag hade att bjuda på idag! Mer blir det imorgon =)

 

Tack och på återseende! =)


Av Wictoria - 6 maj 2013 21:51

Ja som ni förstår av rubriken så gick det jätte bra idag :) Det var kul att få följa med och provrida fina Sunny! Att det sedan blev och kändes så bra att Jag nu troligen blir medryttare på denna fina häst känns otroligt, otroligt kul!!! :D Blev lite av en ridlektion med matte men det var bara trevligt och skönt att få göra det rätt på en gång :) Blev lite ridning i alla gångarter och det var verkligen skit kul :P Tror detta blir så bra! Så från och med nu, eller när beslutet är fattat, så kommer det bli lite bloggande om mig o min ridning på Sunny också :) Två gånger i veckan till största sannolikhet :) Kul, kul :D Bilden e fina Sunny :)

Imorgon har Jag först jobb coachen till 12 som inte är så kul :/ Men sen blir det till min fina Maya <3 Tror Jag ska plocka fram lite bommar samt jobba på formen :) Känner att vi måste komma igång :)

Detta var kort om idag! Mer kommer imorgon :P
Tack och på återseende! :)

Av Wictoria - 5 maj 2013 21:26

Ja idag var en mycket trevlig dag :) Jag åkte först en sväng till stan för att köpa grindhandtag till en öppning för våra hästar men det blev mer än bara det.. Tyvärr har Jag tittat på ett träns som Jag fastnat såå för och det hamnade ju såklart i varukorgen och följde med mig hem. Kanske inte det smartaste men det är ju så fint! "Bild 1" Jag är ändå glad Att Jag köpte det men nu får det inte bli mer på läänge!! ;)

Idag har Jag iaf hunnit med att rida två hästar. Först ut blev Shotten som Jag red åt en stallkamrat :) Mysigt att jag får hjälpa till ibland :) Bra för min egen skull med ;) Det blev ett kort men intensivt pass. Mycket trav och galopp. Kul kul :D Duktig var han o lyssnade kanon! :)

Sedan så ville Malin pyssla lite med Disa :) Tyvärr hann Jag inte ner i paddocken innan hon var klar :( men Jag tog ett "smygfoto" på henne när hon borstade av Disa efter ;) Tihi :) Fin tjej är hon Disa :) "Bild 2"

Efter allt detta var det dags för Konvalj och Maya :) Det fick bli en ute ritt :) Jätte skönt!! :D det blev en hel del miljö träning för dem :P Speciellt för maya som stundtals var riktigt jobbig! Men i det stora hela var Jag nöjd :) Måste ju tänka på att det är läänge sen vi var ute och red på det viset.. Det är lätt att glömma :/ Men det var jätte skönt och roligt :) Tack Malin <3 "Bild 3"
"Bild 4" är nya tränset <3

Imorgon så ska Jag rida en kompis häst i ett annat stall som Jag kanske ska hjälpa till med så då får Maya vila lite ;) Hon har varit duktig i 3 dagar så det kan nog vara skönt :)

Det var det för idag :) Mer hyss kommer :)

Tack och på återseende! :)

Av Wictoria - 4 maj 2013 22:55

I fredags kom vi äntligen igång! :) Efter en vecka med migrän 3 dagar i sträck är man inte så pepp på annat än att bli frisk ;) Så i fredags blev det lite longering av Maya och hon tyckte det var skönt att få springa lite ;) Hon var super duktig min fina :)

Idag lördag så blev det lite tömkörning :) Oj vad duktig hon är! Det syns att hon tycker det är kul :) Hon är så lyhörd, duktig, energisk och försiktig! Älskar Maya så!!!! :)
Idag fick Jag även bevis för mina misstankar att Maya har ner hö näten från stolparna :P Även lilla fröken Disa hade ner ett. Ajaj hästarna men de är för söta :) Bildbevis på Maya <3

Imorgon får vi se vad som händer :)
Tack och på återseende! :)

Av Wictoria - 2 maj 2013 08:59

Jo nu blev det tyst allt för länge igen.. Det finns inte mycket Att säga om veckan, i måndags så blev hästarna vaccinerade så nu är det bar en spruta kvar :) skönt! I söndags fick Jag lov Att rida en tjejs häst i stallet och det var faktiskt lite skönt Att få rida en "kunnig" häst :) blev lite galopp och så, var 2 år sen Jag galopperade ordentligt så det var riktigt skönt! :)

Idag hoppas Jag kunna tömköra Maya lite och så smått komma igång igen :) skulle ha gjort det igår men det blev inte så, fick värsta Migränen på länge :( men idag är det bättre :)

På återseende! :)

Presentation


Hej!

Detta är då min blogg om mig och min träning med mitt fd travar sto på 15 år. Jag själv är 21 och bor i Linköping med min sambo.

I denna blogg kommer det vara lite blandat material så som träningen med Maya, mina egna tankar och ide'er angående

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards