Alla inlägg under juli 2013

Av Wictoria - 21 juli 2013 01:00

Ja tiden verkar alltid springa ifrån mig när jag har något att skriva om så denna gång blir det film och bilder och lite kort om vad som hänt =)

 

Fredags så hoppade vi ju maya och jag =) Även Malin och Konvalj hoppade =) De fick äran att inviga våra fina hinder som jag lade upp en bild på då =) Även Maya och jag testade dessa och det gick riktigt bra =)

 

Lite uppvärming =)



Även med markbommar =)


 

 

Sen så börjde vi hoppa lite =) Detta tror jag är på 40 cm =)


 

Jag fick med ett språng på 50 cm sen så tog mitt batteri i telefonen slut =( Men detta kändes riktigt fint =)

 

Våran paddock är jätte dammig som ni kanske ser men funktionen är bra =) 

 

Efter allt hoppande så kunde jag fortfarande inte bestämma mig angående Pay&Jumpen jag funderade mig galen hela kvällen.. Som tur är så har Malin förståelse för lilla mig i det läget ;) Även hennes föräldrar förstod mig ;)

 

Igår Lördag så vaknade Malin o jag med träningsvärk bägge två ;) Idag så skulle vi dock "bara" rida ut så hästarna skulle få en chans att sträcka på sig =) Det gjorde vi och jag tror inte hästarna har skött sig så bra någonsin tidigare!! De var underbara båd två! Det bästa var att få vara ute i skogen och bara chilla med en mycket fin vän och våra älskade hästar <3 Livs glädje! <3 Vi släppte hästarna i full fart på en raksträcka och de skötte det kanon! Jag då som bara travar än så länge fick prova på Mayas styrka i traven återigen och jag häpnas varje gång och förstår varför de trodde hon skulle bli en riktigt duktig travhäst!! Det härligaste var att känna att hon lyssnade så otroligt bra på mig! Jag höll tillbaka henne lite så att vi inte skulle springa ifrån Malin och Konvalj för mycket men det gick så bra när jag tog tillbaka henne så valde jag att släppa lite på tygeln och hålla om henne lite mer. Maya svarade med att spetsa öronen och öka farten precis så mycket som jag la till benen om henne! Det steget hon fick... OJ ... den kraften.. den känslan kan man bara veta hur den känns om man har fått uppleva den! Jag skulle kunna förklara tills fingrarna blöder utan att egentligen kunna beskriva den.. Det är bara så härligt att rusa fram i trav på sin älskade häst i skogen! I mina ögon finns ingen finare än Mayanero <3 Men sen så är det ju den känslan alla häst ägare/skötare/ryttare känner om just sin häst.. Maya var bara så obeskrivligt duktig vill jag få fram! När vi skulle sakta av så behövde jag inte ta mycket i tyglarna för att hon direkt skulle sakta av till lugn trav igen! Fina häst du gör mig så glad!  Det var en mycket skön ritt som alla behövde! =)

 

Imorgon så ska Maya få vila, då jag ska jobba på kvällen så blir det bra så =) Maya har varit så duktig med d här dagarna så hon kan förtjäna lite vila i värmen som råder =)

 

Detta var det jag hade att bjuda på nu! Mer blir det snart igen =) 

 

Tack och på återseende! =)
 

Av Wictoria - 19 juli 2013 23:51

Älskade fina flickan och Jag hoppade hela 50 cm ikväll <3 Hon var kanon duktig nästan hela passet. Hon blev lite trött i slutet så då blev vi lite osams men det löste sig :) Hon gjorde ett par fina språng Som kändes riktigt härliga :) Filmer kommer Som sagt när Jag sitter vid en dator igen :) Bild på mig och Maya i solnedgången <3

Just nu så sitter Jag hos Malin där Jag ska spendera natten :) Det blir nu lite natt kaffe och fika sen så ska Jag nog sova ;)

Tack för idag alla läsare! Mer blir det imorgon :)

Tack och på återseende! :)

Av Wictoria - 19 juli 2013 17:55

Vi ska nu inviga våra nya fin hinder :) Malin får börja och sedan är det min och Mayas tur :)

Vi är stolta över resultatet och Jag tycker de blev riktigt, riktigt fina! :)

Hur det gick med hoppningen får ni veta senare :)

På återseende! :)

Av Wictoria - 19 juli 2013 16:15

Malin och Jag eftersom vi redan nu körde igång och slipade och målade ytterligare 2 nya bommar... Men fint blir det :) Nu ska bara färgen torka så vi kan använda dom ;)

Det blev mys i hagen också med Disa :) Riktig flört gris är hon ;)

Mer kommer senare :)

På återseende! :)

Av Wictoria - 19 juli 2013 09:30

Ja igår så sa jag ju att det skulle komma mer uppdateringar om vad som hände under dagen. Bland annat när Malin fick rida Maya. Klockan sprang iväg och var helt plötsligt halv 9 på ett ögonblick.. Så det får bli en uppdatering idag istället =) 

 

Malin o Maya <3

  

Maya var kanon igår med Malin!! Malin fick rida Maya från start så det blev ordentligt för henne =) De värmde upp ett par varv och sen så fick de börja jobba lite =) Maya gick jätte fint i skritten och hon lyssnade väldigt bra på Malin =) Malin är en duktig ryttare också så hon tog Maya på ett bra sätt ;) Efter en stund så fick de trava lite. Jag stod med i mitten och Malin red på en volt runt mig. Det gick så bra så jag sa att hon skulle rida ut på fyrkantspåret vilket också gick jätte bra =) Efter ett tag så filmade jag lite och som ni hör så är det jag som pratar ;) Vägleder Malin lite och se så fint det gick!! =D 

 


 

Super duktiga tjejer!! <3 Ni gjorde ett riktigt bra jobb båda två =)

 

Innan Malin red så fixade vi med bommarna och planken igen.. Det känns som att det aldrig tar slut    men snart så =) Idag ska Malin och jag inviga de som är på bild nedan =) Jag hoppas bara hästarna lyfter på fötterna och hoppar ;)

 

En bild kommer sen så får ni se hur det ser ut =) Filmer kommer på lördag när jag kan sitta vid en dator igen :P

 

Det var de för tillfället =)

 

Tack och på återseende! =)


Av Wictoria - 18 juli 2013 13:13

Med Malin och Natalie :) Blev lite målande på bommarna och planken idag med så nu börjat det likna något bra! :) Det blir lite mer om en stund just nu är det mat Som gäller :P

Sen så ska Malin få rida Maya en ordentlig sväng tänkte Jag ;)

På återseende! :)

Av Wictoria - 17 juli 2013 23:54

Ja idag har det hänt lite grejer igen =) Idag hade jag ytterliggare en vän med mig till stallet =) Denna tjej följer denna lilla blogg så det var extra kul att hon nu fick träffa Maya, den häst hon läst så mycket om ;) När vi kom till stallet var det fortfarande så varmt så vi fick vänta ett tag innan vi red. Vi passade på att gå ner och fortsätta måla våra bommar :P Ett evigt målande som aldrig verkar ta slut men snart så är det någorlunda klart :P Det slutade med att jag mest tittade på när de andra två målade ;) Malin var såklart med oss!! =D Det var en riktigt trevlig stund där inne och det var så kul! Sen så tog vi tag i hästeriet.. En Maya och en Konvalj skulle vi hämta =) De följde med så fint så och de skötte sig bra i stallet. Tanken med dagens ridning var att jag skulle känna lite på Maya och så skulle Julia få prova Maya en stund med =) Jag var väldigt osäker på hur Maya skulle vara idag eftersom hon fått vila fredag-tisdag. Så jag var väldigt försiktig i början. Men det visade sig att hon skulle vara helt kanon idag! Hon gick superfint! Lugn och harmoniskt! Jag körde inte så länge utan lät snart Julia ta över så Maya inte skulle bli för varm. Maya skötte sig kanon bra även med Julia =D Jag blev så stolt i mitt "mammahjärta" att Maya var så duktig med en helt främmande tjej på ryggen!! =D Hon gick dessutom kanonfint även med Julia! Var väldigt nyttigt för mig att se Maya röra sig från marken. Jag är ju så van att sitta på ryggen och försöka få en inblick av hur det ser ut med mina filmer så det var riktigt kul att se det "in real life" =) Duktig Maya idag alltså! Riktigt stolt är jag =)

 

En annan sak som var riktigt rolig var att jag fick prova att rida ponny idag!! =D Malin var så gullig och frågade om jag ville rida konvalj och självklart ville jag det! :P Konvalj är bara så mysig att rida men idag var hon lite trött på paddocken så hon var lite svårövertalad i vissa lägen ;) Men så snäll o mysig iaf =) Jag körde inte så länge då jag tyckte det var så varmt och så hade Malin redan ridit en stund på henne så jag bara provade henne lite =) Testade faktiskt att rida henne i kort trav vilket inte var så svårt :P Jag tyckte jag fick till det ganska så bra i slutet, det kändes bra iaf! Men sen så är hon ju så snäll så det känns knappt som trav när man sitter ner på henne heller ;) Snäll Konvalj! Tack Malin för turen <3 =)

   

 

Konvalj är maxad c-ponny så ingen behöver skriva några dumma kommentarer..!! Ber er vänligt men bestämt att hålla dem för er själva om ni tycker något dumt! 

 

På sista bilden så ser man i skuggan Malin till vänster och Maya och Julia till höger =)

 

Detta var en riktigt trevlig och mysig dag! Tack tjejer för idag! Det var välbehövligt!!!! =)

 

Imorgon så ska Malin få rida Maya =) Kändes elakt att skicka upp 3 ryttare på Maya idag men jag vet hur gärna Malin vill rida Maya så imorgon ska hon få det =) Bra träning för Maya med att ha lite olika ryttare på ryggen =)

 

Mer blir det imorgon så nu säger jag God natt, Tack och på återseende! =)

Av Wictoria - 16 juli 2013 20:07

Då detta är det 4:e försöket Att blogga.. appen kraschar varje gång Jag försöker men nu verkar det funka..

Maya och Disa dag idag.
Båda fick springa av sig på banan efter Att Jag upptäckte ett nytt sår på ett bakben på Maya. När de sprang på banan visade hon inga tecken på hälta så imorgon blir det ridning :) Båda fick också en ordentlig dusch med schamponering, det behövdes ;) De var jätte duktiga!! :)

Mer blir det imorgon :)

Tack och på återseende! :)

Presentation


Hej!

Detta är då min blogg om mig och min träning med mitt fd travar sto på 15 år. Jag själv är 21 och bor i Linköping med min sambo.

I denna blogg kommer det vara lite blandat material så som träningen med Maya, mina egna tankar och ide'er angående

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards